сряда, 3 октомври 2012 г.

Интервю със "Завладей българките" на Адриан Лазаровски

Бас ловя, че никой не е взимал интервю с книга. Не, не съм се напушил! Понякога книгите говорят, но само на хората, които искат да ги чуят. Като мен например. Специално за блога взех интервю директно от книгата "Завладей българките", която се съгласи да разкрие пикантни подробности и да отговори на провокативните ми въпроси.



Ламот (Л): Книжке, здравей! Дали Лазаровски ще ми позволи ли да те пипам, да разгръщам страниците ти свободно, както и да разгледам отблизо гладката ти, избръсната корица?

Завладей българките (З.Б.): Разбира се, няма никакъв проблем. Той знае, че съм голяма мръсница още когато висях на  главата му, затова се постара да ме клонира многократно - за да радвам всички.

Л: Чудесно! Вече няколко дена си ми в ръцете, затова да карам направо към същността - българките! Ще те цитирам: "Според мен така нареченият "слаб" пол е по-силен от силния именно заради слабостта на силния пол към слабия!." Наистина ли жените, най-вече българките, притежават такава сила и аура, която да предизвика интереса дори и на извънземните?

З.Б.: Като книгите е. Някои ги ценят, други - не. Книгата е от женски род. Вие книгоманиаците можете ли без тях?

Л: Мммне :/. Кажи нещо повече за теб. Какво по-точно представляваш?

З.Б.: Вече казах, че книгата е от женски род, а ние жените харесваме огледалата и да се гледаме в тях. Това съм и аз - поглеждане в едно криво огледало на реалността, на забавно изкривената такава, която ще ни накара да се засмеем на самата истинска реалност. Понеже съм женска и много суетна кажи какво ти хареса?

Л: Останах впечатлен от начина по който са вкарани реални исторически и научни факти покрай наглед несериозна и хумористична дандания, която се разиграваше. Като например историята за Едуин Дрейк, Сенека Ойл и ценната черна течност, която всички руски мафиоти толкова много обожават. Или както казва една от главите в теб - "Който владее нефта, владее света". След което следват историите за Хенри Форд и Карл Бенц, както и постепенното нарастване на значението на нефта.

З.Б.: О, продължавай...

Л: За молекулите на всички организми и шестте основни елемента на живата материя. Закачката с пластичния хирург Путев и информацията за имплантите за цици в САЩ....За Хитлер и неговия бестселър "Моята чорба".... Ей, я чакай малко, аз трябваше да задавам въпроси, а не ти....Ах ти, дяволита женска....

З.Б.: Упси, да не те обвиня в сексизъм!

Л: Добре де, преминавам към следващия въпрос. Как ще отговориш на нападките, че Адриан Лазаровски е млясон и елиминат? При анализ на гладко обръсната ти силиконова корица открихме млясонски символи, като например Л-то в "ЗавЛадей", което напомня на пирамида с всевиждащото око на Луцифер!!!


З.Б.: Това е долна лъжа, пропаганда на мафията! Всички знаят, че Адриан е извънземно с дълги, гъделичкащи, но съвсем почтени пипала!

Л.: А как ще отговориш на нападките, че ПУСИ-СОГ е всъщност реално дяволско изобретение на Адриан Лазаровски, което представлява жонглиране на тлъст мафиот с топка, наподобяваща този, който не бива да се споменава, като по този начин се отделя метан?



З.Б.: Това е ноу-хау и няма да кажа нищо!

Л: Какво ще кажеш за финал?

З.Б.: Азsym  книжка за гротесковия свят, в който живеем, с всички мутри, мутреси, чалгаджии и чалгаджийки, кича в културата, за извънземни, за алчна политика и за..... жените!
--------

Други ревюта:

Книголандия
Бран
Елфа
ТАNSTAAFL
Майк Рам
Erasetime
.
.


5 коментара:

  1. Очарована съм Ламоте от качествата ти на интервюиращ, още повече, когато знам колко трудно се "снема" интервю. А съчетаването му с ревюирането на книга, което ти си сътворил, печели цялото ми уважение към теб, като автор. :)
    Не знам дали ти си сътворителят и на анимираните визии, но този еклектичен жанр, който предлагаш на публиката под марката - "МейтинЛамот" е достоен за патент :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чак сега забелвам, че това е вчерашна публикация, а няма коментари... що ли? Надявам се да не й идва на публиката твърде елитарно изкуството, което предлагаш, а просто да си немее удоволствено :)

      Изтриване
    2. Радва му се публиката, Светле, на ентусиазма и креативната мисъл и просто няма какво да добави към нея. :)
      Нарушавам си обета за целомъдрие, опс - за мълчание, само за да отбележа, че пак ни изненада приятно. И че изобщо не му вярвам, когато заговори за мързел. :Р

      Изтриване
  2. Ай, Точке и Зеленгорова, то вече и мен ме мързи да коментирам в блога, какво да кажат останалите :Д

    Цунки :P :D

    ОтговорИзтриване