събота, 23 август 2014 г.

Книги на Стивън Кинг приеха ALS предизвикателството и се заляха с ледена кофа вода

Няколко книжки на Стивън Кинг приеха предизвикателството на ALS и се заляха с кофа студена вода. Уви, след като се заляха някои неща се промениха, включително и текстовете. Ето, вижте резултатите (текстовете и идеята са на професора по стивънкингология инж. на развратните науки Адриан Лазаровски! )

1. Бягащият дръж






1982 „Бягащия дръж!” - (под псевдонима Ричард Факман) – антиутопия за ТВ-състезание, в което група разгонени голи мацки гонят гол мъж с цел сексуална експлоатация.


2. Гробище за домашни кубинци


1983 „Гробище за домашни кубинци” – посветена на класовата борба история за семейство лекари, които отвличат кубински емигранти с цел сексуална експлоатация, след което ги заравят в някогашното индианско гробище зад къщата (преди тях в къщата е живяло друго семейство, което пък е отвличало индианци с цел сексуална експлоатация и ги е погребвало във въпросното гробище), а пък те възкръсват и искат на свой ред да опънат експлоататорите си

3.  Зеленият прът



 1996 „Зеленият прът” – най-трогателната порноистория на Краля на секса. Разказва за гиганта Джон Кофи с грамадния зелен пенис, наречен „Зеленият прът”, който влиза в затвора и започва да опъва всички подред с огромния си фалос, като в замяна ги изцелява от различни болежки.

-----

Още разврат и гениалности от професор Лазарус тук

:)
;

1 коментар: