петък, 28 декември 2012 г.

"Билбо Бегинс, или до там и обратно" - всички епизоди от сп. "Дъга"

Като малък се влюбих в сп. Дъга заради Билбо! Събрах всички епизоди в една галерия за да си припомним великолепната работа на страхотния Сотир Гелев, за да си припомним и детския ни ентусиазъм, преди да изгледаме епизод първи от новата трилогия на Питър Джаксън. Още не съм гледал филма, но с това ще подгрея :) Ако са ви малки буквите, ползвайте full screen опцията, или просто натиснете "ctrl" и "+" от клавиатурата за да увеличите браузера ( ако ползвате познатите за Windows браузери).
Bilbo .

8 коментара:

 1. И с'я ти разби всичко детско в мен...образите на Билбо и Магьосника са си съвсем други ...като не съм чела точно тези "Дъги" :(

  ОтговорИзтриване
 2. ой, трябва да си намеря и другите задължително :)! Бил съм много малък като са ги издавали, и имам само тези, които дядо ми ги е събирал за мен :) Но не знаех, че има и други версии :)

  ОтговорИзтриване
 3. Има..екранните :P/да си имаме уважението....и аз съм била малка като са ги издавали:D/

  ОтговорИзтриване
 4. А, още не съм гледал филма, май само аз останах още, ама утре съм се разбрал и после ще ти кажа дали ми харесва :)
  Знам, че си била много малка като са ги издавали :D Има Фейсбук все пак :P

  ОтговорИзтриване
 5. Те същите от "Властелина..."Малко скучничко е да знаеш,не се подготвяй за някаква динамика ;),иначе джуджетата са супер!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Недей да имаш прекалено високи очаквания. Филмът е средна работа както откъм динамика, така и що се касае до ефекти. Ако си фен, все ще намериш нещо, което да ти се понрави. Иначе този комик се страхотно попадение!
  P.S.Съветвам да не се гледа на 48 кадъра!:)

  ОтговорИзтриване
 7. Преславе, не съм, падам си по будистки :P

  Chivas, мерси :)) На мен Хобит ми хареса, но и бях с приятна компания и това да е изиграло сериозна роля :))

  ОтговорИзтриване